Bij de Burn-out begeleiding en de Mindfulness training staat het contact met de paarden centraal. Paarden hebben vanuit hun  natuurlijke staat van zijn een helende werking op onze fysieke en mentale gezondheid. Door samen met de paarden aan de slag te gaan krijg je ruimte om te ademen, ruimte om te ervaren en ruimte om weer in contact met jezelf te komen. De paarden zijn meesters in het luisteren en het liefdevol gewaar zijn zonder oordeel .


De training of begeleiding kan worden ingezet bij een burn-out of wanneer je meer rust en focus in je leven wil ervaren. Maar uiteraard kun je het ook inzetten om te vertragen en weer wat meer met jezelf in contact te komen. 


Anders dan bij coaching gaan we niet gericht met een thema of een vraag aan de slag, maar gaan we vanaf de grond werken met de paarden en laten daarbij ons verwonderen over wat we tegenkomen. De training is gericht op herstellen en het vinden van een nieuwe balans in je lijf en in je geest. Naast het werken met de paarden gaan we aan de slag met ademoefeningen en meditaties. Alles laagdrempelig en in afstemming met wat jij nodig hebt.


De training en begeleiding vindt plaats bij mij op locatie, waarbij ik samen met de paarden het proces faciliteert. Training of begeleiding bestaat uit 4 -6 sessies van 1,5 uur.  


Eventueel kunnen op locaties ook meditatie sessies en ademwerk sessies gegeven worden voor groepen of individuen. Het enige wat nodig is, zijn enkele kussen en plek waar we de waan van alle dag achter ons te laten. Deze sessies kunnen in afstemming georganiseerd worden, neem hiervoor vooral contact op.  


Voor jongeren (vanaf 12 jaar) is er ook een mogelijkheid om een aantal sessies te doen, meer gericht nog op het natuurlijk communiceren met paarden. Waarbij het werken met de paarden en het buiten zijn zeer waardevol is om tot rust te komen en in contact te komen met jezelf, Zeker jongeren kunnen in deze turbulente periode in hun leven zichzelf wat kwijt raken. Dan kan de kracht van de kudde ondersteunend zijn aan het ervaren en vinden van een nieuwe balans, waarmee er weer ruimte ontstaat om als jongere verder te groeien en te ontwikkelen. 


Je hoeft geen ervaring met paarden te hebben om de wijsheid en de helende kracht van de kudde te mogen ervaren.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de kracht van de kudde en ervaar de helende werking van het werken met paarden bij Paard & Coach Praktijk Lageland. Neem vandaag nog contact met mij op om te beginnen.


Samen in verbinding op weg naar nieuwe ervaringen!

Kennismaking met de kudde is altijd gratis. Daarna kunnen we vrijblijvend een programma op maat maken, afgestemd op jouw behoefte en financiële draagkracht. 


Voor meer informatie over deze begeleiding & training - neem contact op via het Contactformulier of bel mij op 06 - 20760397