De paarden

Kim


Kim is een heerlijke eigenwijze Shetlander merrie met een grote persoonlijkheid en een even groot hart. Ze is altijd geïnteresseerd in mensen en vindt het heerlijk om zich met het coachen te bemoeien. Waarbij ze het niet na zal laten haar mening over een situatie met jou te delen.

Lucky


Lucky is een grote vriendelijke dame die eerst graag even vanaf een afstandje kennis komt maken. Bij Lucky is vertrouwen opbouwen erg belangrijk. Maar als je eenmaal haar vertrouwen gewonnen hebt dan heb je ook haar hart gewonnen. Ze is een meester in subtiele aanwijzingen en kijkt daarbij recht in jouw hart. 

Feline


Feline is een dame op leeftijd maar als het aankomt op crossen loopt ze alle jonge pony's er nog zo uit. Haar maak je niets meer wijs, ze heeft alles al eens meegemaakt. De ideale leerpony voor jonge kinderen of volwassen kinderen. Ze zal altijd voor jou willen werken. Maar ze vraagt daarbij wel het respect die een oude dame hoort te krijgen. 

Poets


Poets is een Spaanse dame die ondanks de littekens die het leven haar gegeven heeft met open hart en liefdevol de wereld tegemoet treed.  Sensitief en toch ook rustig. Heel nieuwsgierig en met vertrouwen zal zij samen met jou willen ontdekken wat er voor jou in het verschiet ligt.